Inmiddels hebben we het al gehad over de trends van winterjassen, kleuren en nagels, maar over de schoenentrends is nog weinig gezegd. Gelukkig komt daar nu verandering in want Anouk en ik gaan jullie in deze video helemaal op de hoogte brengen van welke schoenen we dit najaar veel gaan zien. Uiteraard delen we ook onze favoriete paren met je zodat je meteen de trends kunt shoppen. Benieuwd naar de schoenentrends voor 2016 / 2017?

Het zou goed kunnen dat sommige trends je bekend voor komen, want het zijn niet allemaal nieuwkomers. Misschien heb jij zelfs vorig jaar al dat ene paar aangeschaft en kun je ze dus zo weer van zolder halen.

shoe trends2

How to wear – schoenentrends 2016 najaar

shoe trends3

Shop hier onze favoriete schoenentrends:

Schermafbeelding-

Veterbootie 109,95 | Creepers 69,95 | Veterschoenen 89,95 | Bikerboots 119,95 | Overknee boots 129,95 

Voor welke schoenentrend ga jij dit najaar?