De telefoons van tegenwoordig worden steeds duurder en daarmee groeit ook de zorg om je telefoon zo heel mogelijk te houden en laten we eerlijk zijn, zelfs een krasje is eigenlijk al teveel. Daarom vinden wij het reviewen van smartphone hoesjes en cases net zo belangrijk als het reviewen van de smartphones zelf. Deze week kregen wij de Atmos X4 toegestuurd, een iPhone case uit de Atmos familie van Thule.

UITPAKKEN VAN DE ATMOS X4

Ondanks het feit dat het om een case gaat, blijft het uitpakken van nieuwe dingen leuk om te doen. In het geval van de Atmos kunnen we zeggen dat er aan de verpakking genoeg aandacht is besteed, want het ziet er netjes uit en is erg transparant aangezien je ziet wat je koopt.

 

Zoals je ziet mochten wij de zwart met wit variant testen en op de verpakking zie je gelijk het belangrijkste verschil tussen de Atmos X3 en X4, namelijk de screen protector. Dan is het nu tijd om de casing te gaan gebruiken voor de iPhone 6.

 

Er zijn veel dingen waarvan je wilt dat het goed gaat bij het gebruiken van een casing voor je smartphone, vooral als er ook een screen protector bij zit. Denk maar eens aan het schoon en strak plaatsen van deze screen protector, want je wilt echt niet dat er troep onder zit of dat er vegen aan de binnenkant zitten. Daarom volg ik braaf de teksten op het boekje op, waar mij wordt aanbevolen om de instructies te volgen.

Wat gelijk opvalt is dat de X4 erg ‘slim’ oftewel dun is en dat hij toch stugger is dan de X3, wat de indruk wekt dat het Thule is gelukt om de X4 nog degelijker te maken dan de X3. De knopjes aan de zijkant van de Atmos X4 zijn uitzonderlijk mooi gemaakt en voelen stevig en duurzaam aan. Wanneer de iPhone 6 in het Atmos bedje zit, moet ik eerlijk zeggen dat het inderdaad erg degelijk voelt en oogt. Oftewel, de hoeken van de X4 die zijn getest met diverse hoogtes qua vallen, geven me ook echt het gevoel dat het mijn telefoon gaat beschermen tegen schade wanneer ik hem een keer laat stuiteren.

Thule Atmos X4

Review: Thule Atmos X4

Is de Thule Atmos X4 echt zo sterk en degelijk als ze doen voorkomen?

De telefoons van tegenwoordig worden steeds duurder en daarmee groeit ook de zorg om je telefoon zo heel mogelijk te houden en laten we eerlijk zijn, zelfs een krasje is eigenlijk al teveel. Daarom vinden wij het reviewen van smartphone hoesjes en cases net zo belangrijk als het reviewen van de smartphones zelf. Deze week kregen wij de Atmos X4 toegestuurd, een iPhone case uit de Atmos familie van Thule.

UITPAKKEN VAN DE ATMOS X4

Ondanks het feit dat het om een case gaat, blijft het uitpakken van nieuwe dingen leuk om te doen. In het geval van de Atmos kunnen we zeggen dat er aan de verpakking genoeg aandacht is besteed, want het ziet er netjes uit en is erg transparant aangezien je ziet wat je koopt.

 

Zoals je ziet mochten wij de zwart met wit variant testen en op de verpakking zie je gelijk het belangrijkste verschil tussen de Atmos X3 en X4, namelijk de screen protector. Dan is het nu tijd om de casing te gaan gebruiken voor de iPhone 6.

Thule Atmos X

Er zijn veel dingen waarvan je wilt dat het goed gaat bij het gebruiken van een casing voor je smartphone, vooral als er ook een screen protector bij zit. Denk maar eens aan het schoon en strak plaatsen van deze screen protector, want je wilt echt niet dat er troep onder zit of dat er vegen aan de binnenkant zitten. Daarom volg ik braaf de teksten op het boekje op, waar mij wordt aanbevolen om de instructies te volgen.

Wat gelijk opvalt is dat de X4 erg ‘slim’ oftewel dun is en dat hij toch stugger is dan de X3, wat de indruk wekt dat het Thule is gelukt om de X4 nog degelijker te maken dan de X3. De knopjes aan de zijkant van de Atmos X4 zijn uitzonderlijk mooi gemaakt en voelen stevig en duurzaam aan. Wanneer de iPhone 6 in het Atmos bedje zit, moet ik eerlijk zeggen dat het inderdaad erg degelijk voelt en oogt. Oftewel, de hoeken van de X4 die zijn getest met diverse hoogtes qua vallen, geven me ook echt het gevoel dat het mijn telefoon gaat beschermen tegen schade wanneer ik hem een keer laat stuiteren.

EINDOORDEEL

En dan nu mijn eindoordeel. De Thule Atmos X4 is echt een beest van een beschermcase, niks meer en niks minder. Daarnaast is hij ook nog eens erg licht en ligt hij goed in de hand. Dus wil je echt niet dat je telefoon schade oploopt wanneer je hem laat vallen of wanneer er iets op je scherm valt (als hierboven in het filmpje), dan kan ik je de Atmos X4 aanraden. Een leuk extraatje trouwens, wij geven omdat het zo’n ontzettende beest van een case is, twee keer een Atmos X4 voor de iPhone 6 of iPhone 6S weg via Facebook.