Zo’n 10 jaar geleden konden bij mij de oorringen niet groot genoeg; ze konden door als armbanden zo groot waren ze. Een grootse oorbellenverzameling had ik. Ringen met kraaltjes, staafjes, veertjes, noem het maar op. Een paar jaar later werd er een tweede gaatje toegevoegd, twee jaar geleden een forward helixpiercing in mijn linkeroor en twee maanden geleden een helixpiercing in mijn rechteroor.

Ik kan nog steeds niet zonder oorbellen, maar de verzameling is wel een stuk kleiner geworden. De grote varianten zijn ingeruild voor minimalistische oorbellen en laat dat nu net een echte trend zijn!

Minimalisme

Minimalisme is al een tijdje een trend op veel gebieden, denk aan het interieur bijvoorbeeld. Less is more gaat hier zeker op. Ook de minimalistische oorbellen-trend is de laatste tijd niet te missen en ik ben fan. Je ziet vele verschillende vormen: staafjes, driehoekjes, sterretjes, maantjes en dat allemaal in het klein uiteraard. Ook in kleur is genoeg keuze, want je vind ze zowel in goud, zilver en brons/roségoud. Mocht je meerdere gaatjes hebben kun je alle vormen en kleuren tegenwoordig prima met elkaar combineren.

Bij mijn zoektocht naar nieuwe aanwinsten kwam ik zoveel moois tegen, dat ik hier een aantal favorieten met jullie deel!

earing1 earing2 earing3 earing5

 

Na al deze inspiratie zit ik alweer na te denken over een nieuw plekje om dat moois in te doen. Een derde gaatje staat nog op het lijstje 😉

Benieuwd welke schoenen je volgens ons in ieder geval in je kast moet hebben dit najaar? Lees het hier!