YAY! Anouk en ik zijn happy want onze favoriete maand van het jaar is aangebroken. Een maand vol gezelligheid, feestjes en diners. Een heerlijke tijd waar we maximaal van gaan genieten. Maar dat is niet de enige reden waarom we zo dol zijn op deze feestmaand: al deze gelegenheden vragen namelijk ook om de mooiste outfits. En laat dat nou net iets zijn waar wij dol op zijn! Heb jij je party outfit voor de feestdagen al klaar liggen?

Ieder jaar is het weer een hele zoektocht naar het mooiste feestjurkje voor die ene avond uit en de perfecte party outfit voor het diner met je (schoon)ouders. Anouk en ik gingen los bij Wehkamp en bestelden daar de mooiste feestitems. Van velvet tot pailletten, kant en glitters: het kan niet gauw te gek. Uiteraard willen we deze looks dolgraag met jullie delen om te inspireren en daarom namen we een video op waarin we jullie onze favoriete items laten zien. Wij kunnen niet wachten tot de feestjes beginnen!

Enthousiast geworden? Via onderstaande linkjes kun je jouw favoriete party outfit direct bestellen!

Party outfits van Anouk

party-outfit

Glitterjurk lange mouw 46,-

outfits-feestdagen-fluwelen-jurk

Leren rokje 45.- 36.- | Spaghettitop met open achterkant 34,99 | Groen tasje 25,-

styletips3

Fluwelen blazer 49,99 | Suède pumps met gouden hak 99,99

Slip dress met spaghetti bandjes 49,99

fluwelen jurk

Fluwelen jurk met lange mouw 59,95

party outfit

Mouwloze bodycon jurk van kant 52.- 41.50

Party outfits van Marlou

party outfit marlouBody zwart met kant 69,95 | Plissé rok 44,-

party outfit feestdagen

Leren rokje 45.- 36.- | Pailletten top 29,99

party outfit feestdagen

Fluwelen jurk met korte mouw 39,95 | Suède pumps met gouden hak 99,99

jumpsuit

Jumpsuit 49,99 | Suède pumps met gouden hak 99,99

Op zoek naar meer feestitems? Bij Wehkamp heb je veel keuze én gratis verzending (boven 20,-)!