Een goede voorbereiding is namelijk het halve werk en als het gaat om cadeaus en verlanglijstjes kun je maar beter op tijd beginnen. Over een dikke maand is het namelijk al zover en ik weet niet hoe het met jullie zit, maar hier beginnen de decemberkriebels al te komen.

Die decemberkriebels beperken zich niet alleen tot de versiering in huis, de versierde boom, perfecte kerstoutfit en het ongetwijfeld heerlijke diner, want ook de cadeautjes ónder die kerstboom zorgen ieder jaar weer voor een flinke dosis magie. Net als met verjaardagen is het soms best lastig om weer wat leuks te verzinnen en dus helpen wij je een handje met deze 5 leukste kerstcadeaus onder de 50 euro. Want het moet wel leuk blijven. 😉

1. Lightbox

De lightbox blijft nog steeds een van de leukste accessoires voor in huis. Ideaal voor de wispelturigen onder ons, omdat je er steeds weer een andere draai aan kunt geven door een nieuwe tekst erin te zetten. Je shopt de lightbox hier voor 39,95.

lightbox1

2. Wereldkaart

Nog zo’n leukerd voor in huis: de krasbare wereldkaart! Een top kerstcadeau voor de reizigers onder ons, want je krast op deze kaart open op welke plekken je bent geweest. Zo heb je een mooi overzicht van al je herinneringen over de wereld en kun je precies zien waar je nog heen wilt. Shop je wereldkaart hier voor 19,95.

worldmap

3. Warme koffie to go

Als je veel onderweg bent én dol bent op (warme!) koffie, dan is dit het ideale cadeau voor jou. Deze retro drinkbeker ziet er namelijk niet alleen heel tof uit vanwege het Italiaanse design, maar zorgt er ook voor dat jouw drankje altijd lekker warm is door de analoge thermometer. Je vindt de beker hier voor 34,95.

hot coffie

4. Dagboek voor al je verhalen

Ik ben persoonlijk gek op boekjes: van een papieren agenda tot een to do boek en een happiness planner. Fijn om niet alles online en digitaal te hebben, maar ook gewoon nog met een pen aan de slag te gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooi dagboek voor al je herinneringen? Van verhalen tot foto’s; je kan het er allemaal in kwijt. Bekijk ‘m hier voor 39,95.

diary

5. Nagel droger

Grootste ergernis voor bijna alle vrouwen die regelmatig hun nagels lakken is dat je ze vaak direct weer verpest doordat je niet wacht tot ze écht droog zijn. Geduld is een schone zaak… Gelukkig is er nu een handig hulpmiddeltje waardoor dit verleden tijd is: de aap die nagels droogt! En dat voor 4,95.

negle droger