Handen omhoog als je jezelf een koukleum zou noemen… Surprise surprise, er gaan heel wat handen omhoog (in hoeverre ik dat kan zien dan he, vanachter mijn Macbook) en dat verbaast mij niets. Wanneer de temperatuur beneden de 10 graden komt, lijkt half Nederland al in de ban van de kou en is het het gesprek van de dag.

Maar zoals onze hondentrainster zou zeggen: op kou kun je je kleden! In haar geval gaat dat dan vaak om een dik fleecejack, maar ik ga je vandaag laten zien dat dat ook anders kan. Op een stijlvolle manier bijvoorbeeld.

winter-essentials

 

Onmisbare wintertrend

De coltrui is inmiddels aardig bekend in modeland, want vorig winter was het al bij velen een musthave. Ook dit najaar gaan we dit item weer veel zien en kun je dus gewoon je trui van vorig jaar er weer bijpakken. Skinny jeans en onze favoriete najaarsschoenen eronder en we kunnen de kou trotseren.

Mocht je nou nog niet in het bezit zijn van een coltrui, of net als ik van mening zijn dat je er niet genoeg kunt hebben, hebben wij de mooiste exemplaren voor je op een rijtje gezet voor een vriendelijk prijsje. Gegarandeerd een warme (en stijlvolle) winter!

Schermafbeeldin1

Only 14,95 | Esprit 29,95 | Vila 39,95 | Even&Odd 14,95 | Vero Moda 21,95 | New Look 24,95 | Topshop 49,95